tiistai 26. maaliskuuta 2013

Kaktus!Kyllä, se on kaktus. Pieni hattivatti on ilmestynyt lauantain kylvökseen. Poks vain ja nuppineulan nupin kokoinen kummajainen on siinä. 


Kuten sanottu, en pidä kaktuksista, mutta niiden kasvattamisessa (tai tarkemmin sanottuna varhaiskasvatuksessa) on jotakin kiehtovaa. Ne ovat niin kertakaikkisen outoja tapauksia.Ompelin pyjamashortsit kevään kunniaksi. Kaikki on nykyään murheellisen suurta kokoa, mutta tämä perinteinen, French knickers -tyylinen malli on erityisen säkkimäinen. Kaava on vintage-Vogueta, kangas Eurokankaan hentoraitaista palapaitakangasta, todennäköisesti puhdasta puuvillaa. Olin helman ja vyötärön huolittelun kanssa poikkeuksellisen huoleton, koska kangas on leikattu vinoon ja lisäksi erittäin tiivistä sidosta. Jännittävää nähdä miten pesussa käy. 


Lähikuvassa näkyy huolettomuuden tarkempi muoto: Yläreuna on jätetty huolittelematta kuminauhan alle. Kiinnitin kuminauhan suunnilleen siihen painetun siksakin mukaisesti suoralla ompeleella. Tällainen suurpiirteisyys ei ole niin sanoakseni ihan mun juttu, mutta katsotaan miltä ratkaisu tuntuu käytössä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti