tiistai 23. kesäkuuta 2015

Hamstraus


Neljä tokkaa helmilankaa numero 5 (siis järjettömän paksua helmilankaa). Koska se oli tarjouksessa.

Käsityötarvikkeiden hamstraamisen täytyy liittyä siihen, että käsityötarvike on potentiaa. Niin kuin raha, joka on puhtainta potentiaa mitä on. Käsityötarvikkeissa asia ei ole yhtä suoraviivainen. Käsityö tehdään itse, omin käsin, omalla vaivalla ja ajalla. Kilo käsittelemätöntä lampaanvillaa ei ole erityisen houkuttelevaa potentiaa. En tiedä ketään joka hamstraisi käsittelemätöntä lampaanvillaa. Mutta ei myöskään valmiiksi pureskeltu käsityöpaketti, kirjontasetti jossa on valmiiksi painettu pohja ja kasa valmiiksi pätkittyjä lankoja, houkuttele hamstraamaan. (Kuka niitä yleensä ostaa?) Hamstrattavan potentian täytyy olla kylliksi jäsentynyttä, mutta tarjota silti illuusio rajattomista mahdollisuuksista.

Minulla on potentiaa kaapit täynnä.

Nora Barlow -muoto, violetilla värillä.

Akileijat kukkivat taas. Kauneimmat jäävät aina ronskien maalaisserkkujen varjoon. Mutta joka vuosi penkistä nousee jotain uutta.

Vuoden ja kahden kuukauden ikäinen lapsi muistuttaa ajoittain hämmästyttävästi koiraa. Kun sille sanoo, että lähdetään mummolaan, se tuo kenkäparin. Tosin yleensä väärät kengät.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti